verfkwasten
Verfkwasten
LET OP: Alle kwasten in de hieronder genoemde series zijn verkrijgbaar in diverse maten.
700 serie (0224)
Professioneel, Lion, Classic Handgemaakt, op bles gezet en gevuld met zuiver zwart Chinees varkenshaar. Opgegoten en opgebonden met eerste klas touwwoeling. Met was gepolijste houten steel met rode broek en nikkelen bus.
900 serie (0225)
Professioneel, Hollander Top-kwaliteit handgemaakte schilderskwast. Zuiver zwart Chinees varkenshaar. Blank gelakte steel met blauwe broek en punt. pgegoten en opgebonden met eerste klas touwwoeling. Geschikt voor alle verven.
serie 2000 (0226)
Ovaal model, professioneel, Hollander Topkwaliteit handgemaakte schilderskwast. Zuiver zwart Chinees varkenshaar. Blank gelakte steel met blauwe broek en punt. Opgegoten en opgebonden met eerste klas touwwoeling. Geschikt voor alle verven.
SERIES 2012 (0605)
Deze van origine Belgische/Franse kwast is voorzien van de speciale Staalmeester® polyestermix en is in een punt geschoren zodat men direct probleemloos kan besnijden. Met deze 2-in-1 kwast schildert u niet alleen het fijne werk bij kozijnen en profielen, maar pakt u ook de grotere oppervlakken moeiteloos mee. Onze universele besnijpuntkwasten zijn geschikt voor verwerking van zowel watergedragen als de nieuwe generatie VOC lakken en geeft een prachtig streeploos resultaat!
SERIES 2910 (0622)
Deze universele blokwitter gevuld met de speciale Staalmeester® polyestermix, 70% tops, gezet in een INOX band, is geschikt voor het schilderen van plafonds en muren met latex- of acrylverven.
SERIES 3000-XL (0623)
Blokwitter van hoogwaardige kwaliteit met extra lang blond Chinees varkenshaar. 90% tops voor langdurig gebruik. De speciale lange haren maakt deze blokwitter uitermate geschikt voor verwerking van zogenaamde krijt- en kalkverven.
SERIES 3005 (0624)
Blokwitter van hoogwaardige kwaliteit met blond Chinees varkenshaar, 70% tops. Deze uitvoering met standaard haarlengte is geschikt voor het schilderen van plafonds en muren met latex- of acrylverven. De verf komt beter in de poriën dan met een verfrol.
SERIES 3010 (0625)
Ovale blokwitter van hoogwaardige kwaliteit gevuld met Chinees zwart varkenshaar, 70% tops en voorzien van verkoperde band. Geschikt voor het schilderen van plafonds en muren met latex- of acrylverven. De verf komt beter in de poriën dan met een verfrol.
SERIES 2110 (0608)
Dubbeldikke Façade kwast voorzien van de speciale Staalmeester® polyestermix. Deze kwast heeft een INOX band en een 35 cm lange ongelakte beukenhouten steel. De karakteristieke gekleurde polyestermix is geschikt voor zowel watergedragen als de nieuwe generatie VOC lakken. Door de gebogen kop is deze kwast goed te gebruiken op moeilijk bereikbare plaatsen.
SERIES 2210 (0609)
Dubbeldikke Façade kwast voorzien van de speciale Staalmeester® polyestermix. Deze universele kwast heeft een INOX band en een verkorte 20 cm lange ongelakte beukenhouten steel. De karakteristiek gekleurde polyestermix is geschikt voor zowel watergedragen als de nieuwe generatie VOC lakken en door de gebogen kop goed te gebruiken op moeilijk bereikbare plaatsen.
SERIES 4110 (0610)
Dubbeldikke Façade kwast voorzien van drievoudig gekookt, blond Chinees varkenshaar. Deze kwast is geproduceerd voor de vakman die kwaliteit verkiest boven de laagste prijs. In herkenbare Staalmeester® stijl met een INOX band en 35 cm lange ongelakte beukenhouten steel. Door de gebogen kop goed te gebruiken op moeilijk bereikbare plaatsen. Deze allround kwast is breed inzetbaar en geschikt voor zowel latex als de nieuwe generatie VOC lakken.
SERIES 4210 (0611)
Een dubbeldikke Façade kwast voorzien van drievoudig gekookt, blond Chinees varkenshaar. Deze kwast is geproduceerd voor de vakman die kwaliteit verkiest boven de laagste prijs. In herkenbare Staalmeester® stijl met een INOX band en een verkorte 20 cm lange ongelakte beukenhouten steel. Door de gebogen kop goed te gebruiken op moeilijk bereikbare plaatsen. Deze allround kwast is breed inzetbaar en geschikt voor zowel latex als de nieuwe generatie VOC lakken.
SERIES 6110 (0612)
Een dubbeldikke Façade kwast voorzien van drievoudig gekookt, zwart Chinees varkenshaar. Deze hoogwaardige kwast is geproduceerd voor de vakman in de herkenbare Staalmeester® stijl met een INOX band en ongelakte 35 cm lange beukenhouten steel. Door de gebogen kop goed te gebruiken op moeilijk bereikbare plaatsen. Deze allround kwast is breed inzetbaar en geschikt voor zowel latex als de nieuwe generatie VOC lakken.
SERIES 6210 (0613)
Een dubbeldikke Façade kwast voorzien van drievoudig gekookt, zwart Chinees varkenshaar. Deze kwast is geproduceerd voor de vakman die kwaliteit verkiest boven de laagste prijs. In de herkenbare Staalmeester® stijl met een INOX band en een verkorte 20 cm lange beukenhouten steel. Door de gebogen kop goed te gebruiken op moeilijk bereikbare plaatsen. Deze allround kwast is breed inzetbaar en geschikt voor zowel latex als de nieuwe generatie VOC lakken.
SERIES 0304 (0615)
Professionele hoekpenseel met de beste kwaliteit blond Chinees varkenshaar, gezet in een naadloze roestvrijstalen bus die het doorlekken op de ronde steel voorkomt. Voor gebruik op moeilijk bereikbare plaatsen als bovenramen en hoeken.
SERIES 1008 (0616)
Deze hoekpenseel is gevuld met de beste kwaliteit zwart Chinees varkenshaar. Uitgevoerd met een verkoperde bus en platte ongelakte houten steel is deze zeer geschikt voor het schilderen van deur- en raamstijlen. De kwast met de beste prijs-kwaliteitverhouding!
SERIES 2010 (0614)
Hoogwaardige universele hoekpenseel gevuld met de speciale Staalmeester® polyestermix, gezet in een naadloze roestvrijstalen bus die doorlekken op de ronde steel voorkomt. Voor gebruik op moeilijk bereikbare plaatsen zoals bovenramen en hoeken. De karakteristiek gekleurde polyestermix is geschikt voor watergedragen en de nieuwe generatie VOC lakken en zorgt voor een streeploos eindresultaat!
SERIES 3600 (0604)
Ronde kwast voorzien van de beste kwaliteit blond Chinees varkenshaar en ongelakte blanke steel. Het haar is bol gezet in een nikkelen ring. Deze allround kwast is breed inzetbaar en geschikt voor zowel latex als de nieuwe generatie VOC lakken.
SERIES 2010 (0601)
Deze universele patentpuntkwast is geschikt voor zowel watergedragen als de nieuwe generatie VOC lakken. Hij is voorzien van de speciale Staalmeester® polyestermix. De kwast is vervaardigd van uitsluitend hoogwaardige materialen en reeds bol gezet voor het besnijden en precisiewerk op kleinere oppervlakken zoals kozijnen en profielen. De karakteristiek gekleurde polyestermix geeft u een streeploos eindresultaat!
SERIES 5121-XL (0603)
Deze ronde kwast is voorzien van de beste kwaliteit zwart Chinees varkenshaar met een blank gelakte beukenhouten steel. Reeds bol gezet in een verkoperde ring met een extra verlijmde touwwoeling. Deze kwast is breed inzetbaar en door de extra lange varkensharen uitermate geschikt voor de traditionele synthetische lakken.
SERIES 6121 (0602)
Ronde kwast voorzien van de beste kwaliteit zwart Chinees varkenshaar. Het haar is bol gezet in een verkoperde ring. Deze kwast is verstevigd met een extra verlijmde touwwoeling en heeft een blank gelakte beukenhouten steel. Ideaal voor kleinere oppervlakken zoals kozijnen, randen, profielen of elementen. De aangepaste kortere haarlengte maakt deze puntkwast uitermate geschikt voor de nieuwe generatie synthetische coatings.
SERIES 2010 (0620)
Deze universele kwast is voorzien van de speciale Staalmeester® polyestermix en heeft een blank gelakte beukenhouten steel met herkenbare gekleurde punt. De kwast is uitermate geschikt voor het beitsen en vernissen van grote oppervlakken zoals (parket)vloeren. De karakteristiek gekleurde polyestermix is geschikt voor watergedragen en de nieuw generatie VOC lakken en zorgt voor een streeploos eindresultaat!
SERIES 2025 (0621)
Platte kwast voorzien van de beste kwaliteit zwart Chinees varkenshaar. Deze kwast is voorzien van een koperkleurige band en blank gelakte beukenhouten steel. De haren zijn met epoxy in de verbindingsring verlijmd om haaruitval te voorkomen. De extra lange varkensharen maken hem geschikt voor de verwerking van traditionele synthetische lakken. De grotere maten zijn geschikt voor het impregneren of beitsen van hekwerk, of vernissen van vloeren.
SERIES 0136 (0618)
Radiatorkwast met de beste kwaliteit blond Chinees varkenshaar. Deze kwast is geproduceerd voor de vakman die kwaliteit verkiest boven de laagste prijs. In de herkenbare Staalmeester® stijl met een koperkleurige band en ongelakte beukenhouten steel. Door de gebogen kop zeer geschikt voor gebruik op moeilijk bereikbare plaatsen.
SERIES 2010 (0617)
Universele radiatorkwast voorzien van de speciale Staalmeester® polyestermix. Deze kwast heeft een koperkleurige band en ongelakte beukenhouten steel met de herkenbare Staalmeester® gekleurde punt. Door de gebogen kop zeer geschikt voor gebruik op moeilijk bereikbare plaatsen. De karakteristiek gekleurde polyestermix is geschikt voor watergedragen en de nieuwe generatie VOC lakken en zorgt voor een streeploos eindresultaat!
SERIES 3117 (0619)
Radiatorkwast met de beste kwaliteit zwart Chinees varkenshaar. Deze kwast is geproduceerd voor de vakman die kwaliteit verkiest boven de laagste prijs. In de herkenbare Staalmeester stijl® met een koperkleurige band en ongelakte beukenhouten steel. Door de gebogen kop zeer geschikt voor gebruik op moeilijk bereikbare plaatsen.
SERIES 2010 (0606)
Deze universele ovale kwast is voorzien van de speciale Staalmeester® polyestermix. Het haar is reeds bol gezet in een verkoperde ring. De ovale vorm maakt het mogelijk om met deze kwast zowel grote als kleine oppervlakken te schilderen. De gekleurde polyestermix is geschikt voor zowel watergedragen als de nieuwe generatie VOC lakken en bezorgt u een streeploos eindresultaat!
SERIES 6107 (0607)
Deze kwast is voorzien van de beste kwaliteit zwart Chinees varkenshaar. Het haar is reeds bol gezet in een verkoperde ring met een extra verlijmde touwwoeling. De steel is van blank gelakt beukenhout. Vanwege de ovale vorm is deze kwast inzetbaar voor zowel kleine en grotere oppervlakken. Deze hoogwaardige kwast met aangepaste haarlengte is uitermate geschikt voor de nieuwe generatie VOC coatings.
copyright © 2009 CWare All rights reserved.