wagner
WAGNER
Airless spuitsysteem P 115 (0182)

Krachtige airless verfspuitinstallatie voor de serieuze doe het zelver. Voorzien van extra groot afneembaar 9,5ltr reservoir. Lichtmetaal spuitpistool, geluidsarme plunjerpomp draait alleen tijdens spuiten. Snel en gemakkelijk grote oppervlakten spuiten. Met een spuittip L en wit filter (niet meegeleverd) geschikt voor (verdunde) muurverf/latex. Geleverd met 1 spuit nozzle XS, voor dunne vloeistoffen. Voor watergedragen en synthetische materialen.

Compacte plunjerpomp spuitinstallatie PP 117 (0183)

Compacte plunjerpomp voor kleinere tot middelgrote projecten. Toevoer geschiedt d.m.v. de krachtige bewegingen van de plunjer. Dit maakt de meest fijne oppervlaktebewegingen mogelijk. Geschikt voor de meest uiteenlopende verven. Van lak tot latex, op waterbasis of basis van oplosmiddelen. Compact en handig apparaat met draaggreep. Hoogwaardig metalen spuitpistool met praktische verwisselbare spuittip met veiligheidspal. Groot bereik door de 7,5mtr lange hogedrukslang.

Innovatieve plunjerpomp spuitinstallatie PP 119 (0184)

Compacte spuitinstallatie. Ook geschikt voor grotere projecten. Inklapbare wagen voor transport en opslag. Zeer groot bereik door zijn 15mtr lange hogedrukslang. Eenvoudig gebruik, automatische ventielknop. Hoogwaardig metalen spuitpistool. Praktisch te verwisselen spuittip met veiligheidspal. Geschikt voor de meest uiteenlopende verven. Van lak tot latex, op waterbasis of basis van oplosmiddelen.

Verfspuit W 640 (0179)

1001 Mogelijkheden voor kleine en middelgrote projecten � excellent opbrengen van verf op luiken, deuren, meubels, houten speelgoed en nog veel meer. Schilder moeiteloos 10 meter schutting in 10 minuten.

Verfspuit W 660 (0180)

Dit nieuwe-generatie fijnspuitsysteem is ontworpen volgens de modernste inzichten van de turbinetechnologie en heeft, ondanks een gering elektrisch stroomverbruik, een hoog verstuivingsvermogen.

Verfstripper W 914 (0181)

voor vele doeleinden geschikt, van verf afstrippen tot barbeque aansteken. Voorzien van een handig ophangoog voor werkpauze's of opruimen van de verfstripper.

copyright © 2009 CWare All rights reserved.