Earlex
EURLEX
Gemini (0454)
Het Spraystation Gemini maakt gebruik van innovatieve nieuwe technologie, met een krachtige turbine en pomp die zijn ontworpen voor snelheid en nauwkeurigheid. Het verfpistool heeft twee standen zodat u elke verfklus aankunt. De eerste is via een slangaansluiting voor diirecte toevoer vanuit het verfblik. Dit zorgt voor een zeer snelle afwerking met minimale overspray. De tweede is een verfreservoir van 1 liter om een professioneel resultaat te verkrijgen bij kleinere ingewikkeldere karweien. Het systeem maakt licht werk van elke klus en is daarom de ideale verfcompagnon !
HV 5500 (0451)
Het HV 5500 Spraystation heeft een professioneel spuitpistool voor zeer frequent gebruik. Het reservoir heeft een duurzame niet-corrosieve teflonlaag welke gemakkelijk te gebruiken en te reinigen is. De HV 5500 wordt geleverd met een roestvrijstalen naaldset voor perfect fijn spuiten van detailprojecten.De spuitbreedte kan worden veranderd met de verstelbare luchtkap voor nauwkeurig verven.In combinatie met een krachtige turbine levert het HV5500 Spraystation uitzonderlijke showroomkwaliteit.
HV 6900 (0452)
De professionele HV 6900 is een systeem dat specifiek is ontworpen voor professioneel gebruik. Het is de perfecte verfcompagnon en naar industrienormen gebouwd. Het heeft een uiterst krachtige drietrapsmotor van 1100 W en een niet-corrosief verfreservoir met teflonlaag. De HV 6900 levert steeds een consequent resultaat, ongeacht of het project groot, klein of ingewikkeld is.
HV 7000 (0453)
De HV 7000 is een professionele Spray Port voor continuegebruik. Dankzij de slang van 9 mtr lengte kan het systeem worden gebruikt voor veel grotere projecten. De handige draaghendel en vouwbare wagen zorgen voor eenvoudig transport naar elk transport. Het systeem heeft een krachtige drietrapsmotor van 1100 W, een niet corrosief verfreservoir, en een duurzame roestvrijstalen naald.
HVLP (0455)
Verfspuiten met onderbeker voor schilder en afwerker voor de Earlex verfspuitinstallaties HV5500 en HV6900. Met deze lagedruk verfspuiten van het doorblazende type kan, afhankelijk van de opening, bijna ieder vloeibaar materiaal verspoten worden. De straalbreedte kan door het verstellen van de luchtkapring breder of smaller worden gemaakt. De luchtkap kan in drie verschillende standen worden "geklikt" waarmee een verticaal, horizontaal of rond spuitbeeld verkregen kan worden. De verfspuit is standaard voorzien van spuitopening 2,0 mm voor normaal spuitwerk en een aluminium met teflon beklede onderbeker met snelsluiting, inhoud 1 liter.
copyright © 2009 CWare All rights reserved.