verf_boot
Bootlak
ADMIRAL 933 (0235)
ADMIRAL 933 is een self-polishing aangroeiwerende die is geformuleerd overeenkomstig een nieuwe technologie met speciale stimuleren copolymeren en biociden die een goede oplosbaarheid van de film te verschaffen. Het tin vrij en cupro-oxide gebaseerde en kan toegepast worden op hout, staal en glasvezel rompen. Niet aanbevolen voor gebruik op aluminium rompen met uitzondering van de witte kleur .001.
ALTURA 619 (0230)
Zeer effectief lange levensduur antifouling, vrij van organische toxinen, met een hoog gehalte van een speciale koperzout. Dankzij de speciale formule, het beschermt hout, staal en glasvezel rompen voor vele seizoenen. Niet geschikt voor aluminium rompen.
COPPER PAINT 614 (0237)
COPPER PAINT SUPER is een gemiddelde sterkte antifouling in de eerste plaats ontworpen voor gebruik op vissersboten en hout, staal en glasvezel motor-trawlers (behalve die in aluminium). Haar uitgebalanceerde-tin koper zouten en actieve inhoud ingrediënt zorgen voor een langdurige aangroeiwerende werking.
CORSAIRE 611 (0232)
Ablatieve TBT (tributyltin verbinding) gratis antifouling zonder koperoxide met uitstekende prestaties, ideaal voor alle soorten jacht, ofwel zeil of motorjachten en voor elk soort oppervlak aluminium inbegrepen.
HYDROCOAT (0234)
Op basis van water antifouling ontworpen tegen algen, zeepokken en allerlei zeedieren van zoet en zout water. Dit product is gemakkelijk aan te brengen, niet schadelijk voor het milieu (zelfs overtreft de strengste luchtvervuiling regelgeving) en het is veiliger om te gebruiken. Het is bestand tegen veelvuldig sleepreizen terwijl het verstrekken van een uitstekende bescherming antifouling.
Mangellan 630 (0229)
Kopervrije self-polishing antifouling met innovatieve SPC (Self Polijsten copolymeer) technologie . Deze antifouling voert zowel in zoet en zout water, zorgen voor maximale effectiviteit tegen de meest agressieve vervuiling en het optimaliseren van het brandstofverbruik met als gevolg een vermindering van de emissies (CO2). Het bevat geen tin en kan toegepast worden op alle oppervlakken, waaronder aluminium. De kleuren zijn briljant, alleen in professionele toepassingen worden gebruikt. Het voldoet aan de eisen van de IMO (AFS / CONF / 26) op antifouling en maakt gebruik van biociden reeds in lijn met de BPR-richtlijn (Europese Biociderichtlijn verordening) . Het is geschikt voor boten met een snelheid van meer dan 35 knopen; afhankelijk van de dikte van de film, kan het geschikt zijn voor verschillende seizoenen.
MISTRAL 633 (0231)
Een zelf antifouling geformuleerd volgens een nieuwe technologie die specifieke copolymeren en biociden die helpen om een oplosbaarheid van de film die de giftige stoffen te verkrijgen gebruikt. Het maakt geen tin bevat; het heeft een koperen protsoxides base en kan worden toegepast op hout, staal of glasvezel rompen. Niet geschikt voor aluminium rompen.
ORION EXTRA (0238)
Onoplosbare matrix antifouling specifiek voor de bescherming van propellers, stalen assen en aluminium staartstukken van aangroei.
REGAFLON (0239)
Antifouling additief speciaal samengesteld met fluorpolymeren worden toegevoegd aan alle Boero aangroeiwerende producten. Toe te voegen aan uw gekozen antifouling product, het verbetert uw boot prestaties. Het kan ook worden gebruikt als additief alleen de laatste antifouling vacht.
SCIROCCO 622 (0233)
Lang leven antifouling, met extreme antifouling-mogelijkheden, met multifunctionele toxinen, voor hout, ijzer en glasvezel rompen. Dit hoogwaardige product is bijzonder aanbevolen voor lagune water. Heeft tin bevatten. Alleen beschikbaar in het wit voor aluminium rompen.
SEIZOEN 952 (0236)
Een sterke TBT vrije lange levensduur antifouling, op basis van een polyvalent biociden, voor hout, staal en glasvezel. In het bijzonder ontworpen voor lagune water. Niet aanbevolen voor gebruik op aluminium rompen.
Challenger Hi-Solid special effects 675 (0290)
Mono-component matte basis voor twee stappen schilderen systeem met polyacryl vernis CHALLENGER HS CLEAR 678,200.
Altudeck (0282)
Mono-component anti-slip afwerking op basis van gemodificeerde bindmiddelen die een uitstekende weerstand tegen vertrapping en mariene factoren. Het kan direct worden aangebracht op de gelcoat en alle gelakte oppervlakken moet goed worden voorbereid. De uitstekende krachtige grip wordt gegarandeerd door een nieuw additief dat de kleur behoudt meer dan tijd.
Altura TC (0278)
Bijzonder geschikt voor de bescherming van jachten en / of apparatuur in een zeemilieu. Het kan worden toegepast op alle soorten romp. Hoge weerstand, verwerkbaarheid, gemakkelijke toepassing en sneldrogend alles toeschrijven aan een glanzende afwerking te verkrijgen.
Bise (0279)
Polyurethaan email, met een getextureerde afwerking en satijn effect, met een maximale weerstand tegen slijtage, vergeling en sterk mariene atmosferische omstandigheden. Haar pasteuze consistentie maakt een eenvoudige applicatie met de roller, het verkrijgen van een perfect uniform sinaasappelhuid effect.
Challenger Hi Solid 673 (0288)
Hoge vaste polyacryl topcoat van de laatste opvatting, creëert een barrièrebescherming op het jacht oppervlak met een compacte, niet vergelende elastische laag met een hoge weerstand tegen chemische en mariene omgevingsfactoren. Dankzij de nieuwe formulering, kan het glazuur polijstbare zijn. Het product is geïndiceerd voor een spray applicatie en hun uitzonderlijke technische eigenschappen te definiëren zijn goede vulling kwaliteit en de uitstekende uniforme dekking capaciteit. Eenvoudige applicatie voor hoge dikte zonder enig risico van verzakking.
Challenger Hi-Tech (0285)
Polyesterurethaan toplaag van geheel nieuwe conceptie. Het is gemaakt met zorgvuldig geselecteerde materialen, een voorschot zoeken en een nieuwe productie-technologie die leiden tot het ontstaan ​​van een product met een uitzonderlijke technische kenmerken, waardoor een hoogwaardige afwerking die superieur is aan alle andere tweecomponenten emaille te verkrijgen. De perfecte verwijding van deze glazuur maakt het mogelijk om spiegelende en glanzende oppervlakken die niet verslechteren in de tijd. CHALLENGER HIGH-TECH belemmert dat de boot beschermt met een compacte, nonyellowing en elastische laag die bestand is tegen slijtage, chemische milieu mariene factoren. Dit product kan gemakkelijk worden gespoten, heeft indrukwekkende vullen en die karakteristieken is gemakkelijk aan te brengen en maakt het mogelijk om hoge diktes te verkrijgen zonder dat.
Fresh Water 904.001 (0281)
Epoxy coating voor intern gebruik, waar sprake is van contact met levensmiddelen en vers water. Dit product voldoet aan de 82/711 / EEG, 85/572 / EEG, 90/128 / EEG en 92/39 / EEG van de Raad met betrekking tot de hygiëne in verpakkingen, recipiënten en gebruiksvoorwerpen bestemd om in aanraking te komen met levensmiddelen.
FUTURA (0249)
Polyurethane acrylic enamel characterized by its exceptional resistance to UV rays and other marine environmental factors. It stand out for its optimal visual qualities such as brightness, whiteness and resistance to abrasion and washing.
Hardener 674 (0289)
VERHARDER VOOR CHALLENGER HS Bij verspuiten.
Hardener 686 (0286)
VERHARDER VOOR CHALLENGER HT Bij verspuiten gecombineerd met Challenger Hi-Tech .
Hardener 687 (0287)
VERHARDER VOOR CHALLENGER HT Om met de kwast in combinatie met Challenger Hi-Tech .
Sentilak (0283)
Glanzende topcoat voor vullings gebaseerd op speciaal harsen die goede chemische resistentie verleent, in het bijzonder de vochtigheid penetratie, olie, brandstof en detergenten. Dit geurloze email kan direct worden toegepast op glasvezel, hout, staal en aluminium, bij bereiding. Eenvoudig aan te brengen, heeft een goede dekking vermogen met een uitstekende egalisatie.
Smalto Poliuretanico (0284)
Extra polyurethaanaflak ontworpen uitwendig gebruik, intern in machinekamers, pieken, etc. Het kan worden gebruikt om een ​​grote dikte te verkrijgen en het is niet vergelende. Het is geschikt als aflak in zuivere of gemodificeerde epoxy verfsystemen wanneer het verzoek een hoge beschermende coating tegen de omgevingsfactoren.
Storm (0280)
Tweecomponenten reukloos glanzende afwerking voor bilge, pieken, magazijnen, koelcellen, machinekamers, etc, met een uitstekende weerstand tegen chemische stoffen. Het kan direct worden toegepast op glasvezel. Het is reukloos en bevat geen oplosmiddelen. Het is bestand tegen stookolie, detergenten, enz.
Anticorrosiva CR (0272)
Mono-componenten roestwerende waterdichte gechloreerde-rubber ondervacht, ontworpen voor onderwater oppervlakken. Het is een ideale sealer moet worden toegepast wanneer de vorige antifouling onbekend is voordat u doorgaat met de nieuwe. Het maakt het mogelijk om een ​​high build vacht krijgen en creëert een barrière tussen het water en het behandelde oppervlak. Het kan worden toegepast op de juiste wijze voorbereid staal of houten oppervlakken, zowel voor intern en extern gebruik. Het is ook mogelijk om het in monocomponent verfsystemen als grondverf op oppervlakken boven de waterlijn.
Antiruggine Marina 958.051 (0276)
Synthetische roestwerende verf met hoge dekking. Het staat garant voor een uitstekende bescherming.
Antiruggine Marina 959.161 (0277)
Synthetische roestwerende verf met hoge dekking. Het staat garant voor een uitstekende bescherming.
Challenger HS UC (0268)
Tweecomponenten lage VOS poly-acryl ondervacht ontworpen voor jachten. Het kan worden geleverd in een groot kleurbereik om de tweede afwerking bekleding vergemakkelijken. Het heeft een uitstekende schuurbaarheid, een goed isolerend vermogen en een lage absorptie. Al deze kenmerken toe aan de toplagen die na afdelingen worden toegepast onderstrepen.
Delta UC HB (0266)
Twee-componenten high-build epoxy onderlaag voor epoxy en polyurethaan verfsystemen die, om zijn hoogwaardige bescherming, weerstand en hechting, biedt vele toepassingen op alle goed voorbereid oppervlakken, boven of onder het water.
Epoply (0267)
Epoxy grondverf aan te brengen op de romp in twee componenten verfsystemen. Uitstekende compacte ondervacht dankzij een goede ontspanning, zeer makkelijk te schuren, het zorgt voor een perfecte oppervlakkige afwerking.
EPOSPRAY (0247)
High-build ondervacht, die geschikt zijn om te spuiten direct op Epolight of EPOMAR. Het staat toe om kuip en eindtijden verminderen. Het presenteert uitstekende eigenschappen zoals elasticiteit, hechting, schuurbaarheid die snel mogelijk maakt om geschikte oppervlakken te verkrijgen voor de volgende lagen epoxy of polyurethaan onderlagen.
Futura UC (0273)
Twee-componenten polyurethaan onderlaag ontwikkeld voor het verkrijgen van een goede vulling. Het droogt snel en kan gemakkelijk worden geschuurd. Het verzekert een optimale afwerking en kan worden gebruikt telkens wanneer de te behandelen oppervlak niet perfect bereid.
Giano (0270)
Mono-component antiroest en epoxy grondverf dat de toepassing van alchidic en / of mono-component polyurethaan email op nieuwe of oude twee componenten producten toestaat. Het kan direct worden toegepast op elk type romp behoren behandeld. Het product is gemakkelijk aan te brengen met kwast, roller en spray.
Mistral Fondo (0271)
Anti-corrosieve mono-component gechloreerd rubber ondervacht is een zeer waterdicht product, ontwikkeld voor onderwater oppervlakken. Het is ideaal als sealer op oude antifouling van onbekende aard voor het aanbrengen van de nieuwe antifouling. Het laat een hoge dikte verkrijgen en creëert een echte "barrière-effect" tussen het water en het geverfde oppervlak. Het kan worden aangebracht op goed voorbehandelde staal en hout intern of extern van de boot. Het wordt ook aanbevolen als een grondlaag op ontpopt oppervlakken in mono-component verfsystemen.
Noxy (0274)
Hoge kwaliteit fosfaat synthetische anti roest, worden vooral gebruikt voor het beschermen van stalen oppervlakken of voor het vullen van hout. Het onderscheidt zich door zijn hoge externe weerstand in mariene of lichte industrie milieu. Het heeft geen chroom of lood bevatten.
Sottosmalto Sintetico (0275)
Synthetische matte verf met een uitstekende vulling, gemakkelijk aanbrengen en schuren. Bijzonder geschikt te mengen op gladde oppervlakken die met kit aangebracht, vóór de toepassing van de toplaag.
ANCHORPRIMER (0244)
Mono-component verankering primer voor glasvezel. Het bevordert de verankering van antifouling en eencomponentenverf producten op de nieuwe en vetvrij gelcoat dat om wax sporen en andere vettige stoffen die gebruikt worden bij het verwijderen van de glasvezel van de schimmel te verwijderen werd gereinigd met een geschikt wax remover (SIRIO). De ondergrond moet worden voorbereid voor het aanbrengen van het product.
BOEROGUARD (0246)
Twee-componenten epoxy primer gebaseerd op een combinatie van harsen en pigmenten die haar uitstekende fysische eigenschappen van hechting, elasticiteit, impact en slijtvastheid. Bovendien is het niet verslechteren bij contact met zoet of zout water. Het is mogelijk grote dikte tijdens het aanbrengen te verkrijgen vanwege het hoge niveau van vaste stoffen in de verf. Ideaal voor toepassing op ST2 bereid of geschuurd.
DEFENDER (0243)
Tweecomponenten gemodificeerde epoxy primer bruikbaar op alle soorten romp. Dit product kan worden toegepast als primer of grondverf in verfsystemen. De bijzonderheid bestaat in het feit dat het kan worden afgewerkt door een Boero antifouling na een lange tijd. Ideaal voor bodems, maar ook voor buitenboordmotoren en bovenbouw.
DELTA 3000 (0242)
Hoogwaardige epoxy primer, gebruikt als verankerende coat op moeilijke ondergronden zoals aluminium, glasvezel, staal en hout. Door het aanbrengen van dunne lagen van het product helpt het bij de vaststelling van de volgende lagen, of ze nu vulstoffen of tussenpersoon hoge bouw van twee-componenten producten. Het wordt aanbevolen als een primer voor mariene cycli voor oppervlakken die zowel boven of onder water.
EPOTAR GRATIS (0241)
Hoge dikte corrosiewerende epoxy coating die aluminium, ontworpen voor een uitstekende waterdicht maken van verzonken stalen oppervlakken en voor ballasttanks. Het product heeft uitstekende fysische eigenschappen, zoals hechting, hardheid en slijtvastheid.
EPOZINC (0240)
Zink tweecomponenten epoxy primer die een grote hoeveelheid zink, corrosievertragers en slijtvast staal oppervlakken boven of onder het water bevat. Het kan ook worden gebruikt, een deugdelijke schijf slijpen van de oppervlakken, penseel retoucheringen op gebieden die zijn gelast of plaat brandwonden, behandeld met een anorganisch zink shop primer.
ORION PRIMER (0245)
Primer voor brons en lichtmetalen propellers zonder chroom en speciaal ontwikkeld om een ​​uitstekende hechting op moeilijke ondergronden zoals schroeven en assen. Het kan ook worden gebruikt staartstukken.
Altura UV (0297)
Duidelijke synthetische vernis. Het is bestand tegen milieu- mariene factoren en UV-stralen.
Altura UV-mat 648.000 (0298)
Mono-componenten polyurethaan lak met speciale UV-additieven. Door zijn zeer subtiele uiterlijke verschijning, wordt het wijd gebruikt op alle types van hoogwaardige hout dat wordt gebruikt voor het interieur van de boten.
Biowood (0294)
Beschermende hout behoeder, kleurloos en neutraal. Het dringt door in het hout, het transformeren van het uiterlijk met de gewenste essentie en tonaliteit, te beschermen tegen omgevingsfactoren en schimmels, schimmels en wormen. Het kan worden gebruikt op boten intern of extern en bescherming van alle houtsoorten die perfect droog en vrij van vuil, vet, stof en oude verf of lak zijn.
Challenger HS Clear (0292)
Tweecomponenten polyacryl vernis die kan worden gepolijst. Het kan worden toegepast direct bovenop goed voorbereid hout of als afwerking voor "twee lagen systeem" op CHALLENGER GS SE of als beschermende op de donkere kleuren van CHALLENGER HS. Het heeft een uitstekende weerstand tegen slijtage en UV-stralen. Beschikbaar glanzende of matte.
CHALLENGER HS CLEAR 678,200 (0248)
Tweecomponenten polyacryl vernis die kan worden gepolijst. Het kan worden toegepast direct bovenop goed voorbereid hout of als afwerking voor "twee lagen systeem" op CHALLENGER GS SE of als beschermende op de donkere kleuren van CHALLENGER HS. Het heeft een uitstekende weerstand tegen slijtage en UV-stralen. Beschikbaar glanzende of matte.
Challenger UV (0293)
Tweecomponenten blanke lak die een uitstekende glanzende afwerking biedt vanwege de polyurethaanhars basis. Het is een zeer elastisch en mechanisch bestendige lak. Het kan gebruikt worden op hout of andere daartoe bereid oppervlakken en onder zware werkomstandigheden. Door zijn slijtvastheid, is het sterk aanbevolen voor high-gebruikte gebieden, zoals leuningen en gangboorden. Het is geformuleerd om hout te beschermen en het is ook ideaal als een glanzende beschermende jas voor oppervlakken behandeld met twee-componenten felgekleurde polyurethaan lakken.
Hardener 679 (0291)
VERHARDER VOOR CHALLENGER HS CLEAR Bij verspuiten gecombineerd met Challenger HS Clear 678,200
Polywood (0295)
Het is een twee-componenten transparante sealer gebruikt voor het impregneren van hoogwaardige houtsoorten, marine polywoods en MDF-platen. Het kan dringen en isoleren en produceert oppervlakken gemakkelijk te schuren en te worden bedekt met mono of twee-componenten producten voor het bereiken kleurloze of heldere oppervlakken. Dit product wordt vooral gebruikt op nieuw hout of hout dat volledig is geschuurd. Het absoluut niet een laag op de oppervlakte, maar het moet doordringen in het oppervlak.
Sungloss (0296)
Synthetische blanke lak, in het bijzonder begiftigd met een glanzende afwerking, de elasticiteit en het vullen van de macht. Het is uitzonderlijk bestand tegen het milieu mariene factoren. Het behoudt zijn elasticiteit in de tijd en het maakt niet schilferen. Begiftigd met opmerkelijke vullen kenmerken, het is een uitstekende afwerking voor alle soorten hout.
copyright © 2009 CWare All rights reserved.